Βραδιά μυστηρίου με 60 συγγραφείς στο Public Café Συντάγματος (19.11.2019)

Συντάχθηκε στις .

Με ένα μεγάλο πάρτι στο Public Café Συντάγματος την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 20:30, κλείνουν οι εκδηλώσεις του Μήνα Αστυνομικής Λογοτεχνίας που οργανώνουν τα βιβλιοπωλεία Public καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου 2019.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την ΕΛΣΑΛ, το περιοδικό θεωρίας για την αστυνομική λογοτεχνία «πολάρ» και το ηλεκτρονικό περιοδικό για το βιβλίο και τις τέχνες «Ο Αναγνώστης» και σε αυτήν θα συμμετάσχουν περίπου εξήντα Έλληνες συγγραφείς του είδους, που θα μοιραστούν με το κοινό μια στιγμή αγωνίας με μόλις 100 λέξεις.

Συντονιστής σε αυτή τη μεγάλη γιορτή θα είναι ο διευθυντής του «Αναγνώστη» Γιάννης Μπασκόζος, ενώ το soundtrack της βραδιάς θα επιμεληθεί ο Σάκης Τσιτομενέας. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ρ/σ En Lefko και χορηγός το Johnny Walker.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η αρχή του Μήνα Αστυνομικής Λογοτεχνίας έγινε στο Public Σερρών, την 1η Νοεμβρίου, σε μια βραδιά γεμάτη ανατροπές. Οι συγγραφείς που συμμετείχαν ήταν τα μέλη της ΕΛΣΑΛ Γρηγόρης Αζαριάδης, Βαγγέλης Γιαννίσης, Αντώνης Γκόλτσος και Δημήτρης Σίμος, καθώς και η Ειρήνη Βαρδάκη. Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Bell, Διόπτρα και Μεταίχμιο.

Στον Βόλο, στις 15 και 16 Νοεμβρίου

Η συνέχεια δίνεται σε ένα εορταστικό διήμερο της αστυνομικής λογοτεχνίας στο Public Βόλου. Στην εκδήλωση της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου στις 19:00 συμμετέχουν τα μέλη της ΕΛΣΑΛ Δημήτρης Μαμαλούκας και Κώστας Μουζουράκης, όπως επίσης οι συγγραφείς Ευτυχία Γιαννάκη και Πάνος Ιωαννίδης. Στις 16 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, η εκδήλωση στο Public Βόλου θα είναι αφιερωμένη στους μικρούς φίλους και στην παιδική αστυνομική λογοτεχνία, καθώς οι Πιτσιμπουίνοι, οι ήρωες των παιδικών αστυνομικών βιβλίων της Ευτυχίας Γιαννάκη, λύνουν τα μυστήρια με τη βοήθεια μαθητών του Βόλου. Και οι δύο εκδηλώσεις θα γίνουν με τη συνεργασία των εκδόσεων Ίκαρος, Καστανιώτη και Κέδρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στην Θεσσαλονίκη, στις 15 Νοεμβρίου

Εξάλλου, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, τους λάτρεις του crime θα καλωσορίσει, επίσης, η Θεσσαλονίκη στο Public Τσιμισκή. Οι συγγραφείς που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή είναι τα μέλη της ΕΛΣΑΛ Ανδρέας Αποστολίδης και Γιάννης Ράγκος, καθώς και ο Πέτρος Μαρτινίδης, που θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές μυστηρίου στο κοινό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις εκδόσεις Άγρα, Νεφέλη και Καστανιώτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Εκτύπωση