Μπασιούκα Αθηνά : «Άγιο έγκλημα στην Αθωνική Πολιτεία», Μοντέρνοι Καιροί 2009

Συντάχθηκε στις . Καταχωρήθηκε στο Βιβλιογραφία 2009

►Αθηνά Μπασιούκα: «Άγιο έγκλημα στην Αθωνική Πολιτεία», Μοντέρνοι Καιροί 2009

Βιογραφικό Η Αθηνά Μπασιούκα επιχείρησε πριν από κάποια χρόνια να γίνει μηχανικός Η/Υ αλλά στην πορεία διαπίστωσε ότι της αρέσει πολύ περισσότερο να γράφει. Έκτοτε περνάει αρκετό από τον χρόνο της προσπαθώντας να αποδείξει μέσα από τα βιβλία της ότι το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Ο Φόνος είναι μια εύκολη υπόθεση και το Άγ(ρ)ιο έγκλημα στην Αθωνική Πολιτεία είναι τα δύο αστυνομικά της μυθιστορήματα.

Επιπλέον, εργάζεται σε έντυπα από την θέση της αρχισυντάκτριας, ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, λατρεύει την φωτογραφία και έχει βάλει σκοπό της ζωής της να γυρίσει τον πλανήτη από την μία άκρη έως την άλλη. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει καλά. Όταν μεγαλώσει θέλει να συνεχίσει να είναι συγγραφέας. Συχνά blogάρει εδώ.

 Περίληψη βιβλίου Ο μοναχός συνέχισε να περπατά κάτω από το φεγγαρόφως, ενώ η μαύρη φιγούρα του δημιουργούσε μια ατμοσφαιρική και συνάμα τρομακτική εικόνα… Μέσα στην απόλυτη ησυχία της νύχτας, ο Άγγελος μπόρεσε να ακούσει το χαρακτηριστικό ήχο μιας αρμαθιάς κλειδιών… Πλησίασε την είσοδο του πύργου και διέκρινε τον Χρυσόστομο να χάνεται στη σκάλα… Γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο ριψοκίνδυνο ήταν αυτό που επρόκειτο να κάνει, πήρε μια βαθιά ανάσα και μπήκε κι αυτός στον πύργο… Η κλοπή ενός πολύτιμου θησαυρού της χριστιανοσύνης υποβάλλει το Άγιο Όρος σε μία από τις χειρότερες δοκιμασίες στην ιστορία του. Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ένας ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός φορά το μοναχικό ράσο και εισέρχεται στην Αθωνική Πολιτεία. Περιπλανιέται σε σκοτεινούς πύργους, γίνεται μάρτυρας ενός αποτρόπαιου εγκλήματος και ανακαλύπτει ένα ιερό μυστικό που διχάζει το μοναστήρι, για να κάνει τελικά μια διαπίστωση…Ακόμη και όταν η θρησκεία το απαγορεύει, η λύση του μυστηρίου είναι γένους θηλυκού.

 Για αναλυτικότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Εκτύπωση