Τσιτσίμης Γιάννης : «Η επιστροφή του Ραμόν», Εγνατία Οδός 2004

Συντάχθηκε στις . Καταχωρήθηκε στο Βιβλιογραφία 2004

Γιάννης Τσιτσίμης: «Η επιστροφή του Ραμόν», Εγνατία Οδός 2004 

Βιογραφικό Ο Γιάννης Τσιτσίμης γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1966. Κείμενα, άρθρα και διηγήματά του δημοσιεύτηκαν κατά καιρούς σε πολλές εφημερίδες, λογοτεχνικά έντυπα και περιοδικά. Από το 1997 ασχολείται με την παραγωγή ταινιών μικρού και μεσαίου μήκους. Το 2000 προβλήθηκε από την ΕΤ 3 η τηλεταινία (σε σενάριο, σκηνοθεσία Αχιλλέα Ψαλτόπουλου-Γιάννη Τσιτσίμη)

"Ένα πτώμα χορεύει στο σεληνόφως". Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της οργανωτικής επιτροπής των περιφερειακών εκδηλώσεων του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για το Κιλκίς. Οι περισσότερες ταινίες του κυκλοφόρησαν συνολικά σε DVD με τίτλο: "Εφιάλτες από την κόλαση". Έχει γράψει ακόμη: "Ο ιερός πάτος του αγίου αλκοόλ", "Οι σφαίρες θα 'χουν τ' όνομά σου, αγαπημένη". Εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση του Ν.Κιλκίς.

Περίληψη βιβλίου Ο Ραμόν Βέγα, ένας επαγγελματίας δολοφόνος. Ένας ψυχρός εκτελεστής χωρίς τύψη. Ένας, όσο κι αν φοβόμαστε τη λέξη αυτή σήμερα, τρομοκράτης. Ο Νίκος Καρέλης, υπουργός εξωτερικών. Ο Λίνος, νέος και όμορφος. Ο μπάρμαν Λένιν. Όλοι περιμένουν το ίδιο πράγμα, την επιστροφή του Ραμόν.

Εκτύπωση