Με την ιστορία Stalker σε σενάριο της Αναστασίας Μπαξεβάνη και σχέδιο της Στέλλας Στεργίου συνεχίζεται η συνεργασία της ΕΛΣΑΛ με τις Εκδόσεις Polaris και το περιοδικό κόμικ "Μπλε Κομήτης".



Μια φθινοπωρινή μπόρα στην Αθήνα γίνεται η αφορμή για να συναντηθούν ένας μοναχικός άντρας με μια όμορφη και λαμπερή γυναίκα. Εκείνος μαγεύεται από την παρουσία της και αποφασίζει να μπει κρυφά στη ζωή της. Την ακολουθεί παντού σαν πιστό σκυλί και βρίσκει έτσι νόημα στη ζωή του. 

Ώσπου κάποια στιγμή ο ονειρικός κόσμος του γκρεμίζεται και γίνεται ο ίδιος μάρτυρας μιας πραγματικότητας που δεν είχε ποτέ φανταστεί.

Μια ιστορία αφιερωμένη στους ανθρώπους που ζουν στη σκιά.

Πρόκειται για την τέταρτη noir ιστορία της συγκεκριμένης σειράς, η οποία δημοσιεύεται στο τρέχον 5ο τεύχος (Σεπτεμβρίου - Νοεμβρίου 2018) του περιοδικού, ενώ οι τρεις προηγούμενες ήταν: 

«Στην καντίνα» σε σενάριο του Αντώνη Γκόλτσου και σχέδιο του Παναγιώτη Μητσομπόνου (δημοσιεύτηκε στο 2ο τεύχος του «Μπλε Κομήτη»).

«Κάτω από τη γέφυρα» σε σενάριο του Βαγγέλη Μπέκα και σχέδιο του Aldo Shabani (δημοσιεύτηκε στο 3ο τεύχος του περιοδικού).

- «Σκουριά» σε σενάριο του Βασίλη Δανέλλη και σχέδιο της Έλενας Γώγου (δημοσιεύτηκε στο 4ο τεύχος του περιοδικού).

Εξάλλου, στο 5ο τεύχος του "Μπλε Κομήτη" δημοσιεύεται ακόμα η 4σέλιδη ιστορία (στη σειρά "Μυρίζει αίμα") με τίτλο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου, σε σενάριο του Γιάννη Ράγκου και σχέδιο του Δημήτρη Παγώνα, καθώς και το 18σέλιδο κόμικ Έγκλημα στ΄ Ανάπλι σε σενάριο και σχέδιο του Δημήτρη Καμένου, το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο διήγημα του Γιάννη Ράγκου, από τον συλλογικό τόμο της ΕΛΣΑΛ Ο τόπος πρόδωσε τον ένοχο (Εκδόσεις Τόπος, 2014).

Ο "Μπλε Κομήτης" κυκλοφορεί στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα (δείτε εδώ τα σημεία διάθεσης). 

Εκτύπωση